Skip to main content
Γρηγορίου Λαμπράκη 36, 16674 – Γλυφαδα (+30) 210 9615860
Το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Γενετικής

Το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Γενετικής

  • Γράφει η: DNANUTRICOACH
  • 27 Οκτωβρίου 2022

Το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Γενετικής πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Οκτωβρίου 2022, με υβριδική μορφή, και φυσική παρουσία στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γ. Κοτζιάς» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Ελληνική εταιρεία Ιατρικής Γενετικής είναι μια νέα ιατρική εταιρεία, με πρόεδρο την καθ. Ελένη Φρυσίρα, που καλείται να ενημερώσει και να προωθήσει στους επαγγελματίες υγείας τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της γενετικής.

Σε αυτό το πρώτο Πανελλήνιο συνέδριο Ιατρικής Γενετικής προσκλήθηκε και συμμετείχε και η ιδρύτρια του DNANUTRICOACH® Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου προκειμένου να παρουσιάσει το χώρο της Διατροφογενετικής στους ιατρούς-γενετιστές. Η ομιλία της περιείχε ιστορική αναδρομή, τις βασικότερες και πιο σημαντικές μελέτες παρέμβασης της διατροφογενετικής, τις πιο πρόσφατες μελέτες που τρέχουν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως καθώς και παρουσίαση της αγοράς και των προκλήσεων που παρουσιάζονται στο χώρο.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλάμβανε ομιλίες από εξέχοντες ερευνητές και ιατρούς του χώρου στις παρακάτω κατηγορίες, ενώ παρουσιάστηκαν κλινικά περιστατικά, νέες τεχνικές και εφαρμογές τους.

  1. Μαιευτική και Γυναικολογία
  2. Προγεννητικό έλεγχο
  3. Καρδιολογία
  4. Ορθοπεδική
  5. Παιδιατρική
  6. Εφηβική ιατρική – Διατροφή
  7. Ενδοκρινολογία
  8. Ψυχιατρική
  9. Αναπτυξιακή παιδιατρική
  10. Δερματολογία
  11. Ογκολογία.

DNANUTRICOACH

Γράφει η η ομάδα του DNANUTRICOACH®

  • Ρώτησέ μας περισσότερα στο: 2109615860

Κλείσε ένα 30λεπτο, δωρεάν, ενημερωτικό ραντεβού
με τη Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου