Η προληψη ειναι τροπος ζωης. Η νεοτητα ειναι σταση ζωης.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα «Η Νεότητα στη μέση ηλικία», που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης βασισμένη σε μία ιδέα της δημοσιογράφου –συγγραφέα Άννας Μαρίας Παπίρη. Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, στην Αθήνα, από τις 10.30 το πρωί ως τις 6.30 το απόγευμα, πάνω από 1100 άνδρες και γυναίκες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις ομιλίες των διακεκριμένων επιστημόνων που συμμετείχαν στην ημερίδα,αποδεικνύοντας την ανάγκη του κοινού για έγκυρη και άμεση ενημέρωση στέλνοντας το μήνυμα ότι «η νεότητα είναι στάση ζωής».

 

 

Maria Nikoltsiou and Dr. Valentini Konstantinidou

Η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου παρουσίασε την ιδρύτρια του DNANUTRICOACH®, Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό στην Ημερίδα και αναφέρθηκε στην έννοια του Healthy Lifestyle, στον Ευρωπαικό Οργανισμό Ιατρικής του τρόπου ζωής (European Lifestyle Medicine Organization) καθώς και στον τρόπο με τον οποίο τα διατροφογενετικά, ερευνητικά αποτελέσματα βρίσκουν κλινική εφαρμογή με τη μέθοδο DNANUTRICOACH®

 

 

 

 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ:

 

 

 

Η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου εξήγησε την πολυπαραγοντική φύση ενός υγιιεινού τρόπου ζωής, που εκτός από τις απόλυτα μετρήσιμες έννοιες, όπως εκείνης της διατροφής, άσκησης και του ύπνου, περιλαμβάνει επίσης και την ευεξία, την ευδαιμονία και την ευτυχία μας, που δεν μετριούνται μεν με τα ίδια κριτήρια αλλά καθορίζουν εξίσου την ποιότητα της ζωής μας και τη μακροβιότητά αυτής.

 

Ανακοινώνοντας τα διατροφογενομικά αποτελέσματα της έρευνάς της επεσήμανε την ευεργετική δράση της κατανάλωσης έξτρα παρθένου ελαιόλαδου στα πλαίσια της παραδοσιακής Μεσογειακής διατροφής στην αλλαγή έκφρασης γονιδίων που σχετίζονται με τη φλεγμονή.

 

Anna Maria Papiri and Dr. Valentini Konstantinidou

Οι λέξεις κλειδιά σε όλες τις ομιλίες ήταν η ΠΡΟΛΗΨΗ και η NEOTHTA, ενώ επισημάνθηκε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός,και ότι είναι δική μας απόφαση να επιλέξουμε πόσων ετών είμαστε!

 

 

 

 

Σου άρεσε το άρθρο;

Μοιράσου το με τους φίλους σου στο Facebook

Σε ενδιαφέρει η εφαρμοσμένη διατροφογενετική;

Επικονώνησε μαζί μας στο: info@dnanutricoach.com ή κλείσε σήμερα τη ΔΩΡΕΑΝ 30-λεπτη ενημερωτική συνεδρία σου  ΕΔΩ.

 

 

Γράφει η ομάδα του DNANUTRICOACH®

 error: THIS CONTENT IS COPYRIGHT PROTECTED.
If you wish to share this content, please contact us info@dnanutricoach.com