Γρηγορίου Λαμπράκη 36, 16674 – Γλυφαδα (+30) 210 9615860
2o Βραβείο στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας

2o Βραβείο στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας

  • Γράφει η: DNANUTRICOACH
  • 24 Ιανουαρίου 2019

Το DNANUTRICOACH συμμετείχε στον Β’ Κύκλου του Προγράμματος Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς. Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2019 υπό την Αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς.

Δεύτερο βραβείο στο Πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Το επιχειρηματικό μας σχήμα DNANUTRICOACH® έλαβε το δεύτερο βραβείο στο Πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Φυτώριο» 2017-2018 του Δήμου Κηφισιάς. Η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου, ιδρύτρια του DNANUTRICOACH® παρουσίασε τη μέθοδο και τα προγράμματα εφαρμοσμένης διατροφογενετικής και Food Coaching, που σχεδιάζουμε και προσφέρουμε στο DNANUTRICOACH® και παρέλαβε το βραβείο από τον αντιδήμαρχο επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς κο Βαγγέλη Αυλήτη.

Η Τελετή βράβευσης startup

Η Τελετή βράβευσης των νεοφυών επιχειρήσεων (startups) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, στο Πολιτεία Τέννις Club, όπου πέντε από τις 32 ομάδες που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα κατά τον προηγούμενο χρόνο, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και την εξέλιξη αυτής στους περίπου 200 καλεσμένους του Δήμου.

Το Πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.). Το πρόγραμμα διήρκησε έναν χρόνο και κατά αυτή τη διάρκεια όλες οι ομάδες παρακολούθησαν 11 επιχειρηματικά εργαστήρια, έλαβαν υποστήριξη σε εντοπισμένες ανάγκες τους και δέχτηκαν συμβουλευτικές υπηρεσίες από τους συμβούλους της συνεργάτιδας εταιρίας Prisma Συμβουλευτική.

Η βράβευση αυτή αποτελεί τιμή και αναγνώριση για την ομάδα του DNANUTRICOACH®  που επεκτείνει πλέον τις δραστηριότητές της και στην Ελλάδα, φέρνοντας την επιστημονικότητα και καινοτομία των προγραμμάτων της στο ελληνικό κοινό.

Πρόκειται για μια ώθηση να συνεχίσουμε το εργο μας και να κάνουμε τις υπηρεσίες εφαρμοσμένης προληπτικής γενετικής πραγματικότητα. Ευχαριστούμε θερμά!

Διαβάσε την αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων εδώ.

DNANUTRICOACH

Γράφει η η ομάδα του DNANUTRICOACH®

  • Ρώτησέ μας περισσότερα στο: 2109615860

Κλείσε ένα 30λεπτο, δωρεάν, ενημερωτικό ραντεβού
με τη Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου