Γρηγορίου Λαμπράκη 36, 16674 – Γλυφαδα (+30) 210 9615860
Πώς νιώθει ένα DNANUTRICOACH® “success story”;

Πώς νιώθει ένα DNANUTRICOACH® “success story”;

  • Γράφει η: DNANUTRICOACH
  • 10 Νοεμβρίου 2016

Ο Γιώργος Μυζάλης εξηγεί με δικά του λόγια την εμπειρία του, τι είναι και πώς νιώθει μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος DNANUTRICOACH®.

Πώς δουλεύει; Είναι αποτελεσματικό; Κάνει για εμένα;

Αυτές είναι μερικές από τις βασικές ερωτήσεις που λαμβάνουμε ότι μιλάμε για τη σωστή εφαρμογή της διατροφογενετικής στην κλινική πράξη και για το πώς αυτή η εφαρμογή μπορεί να μεταμορφώσει την ευεξία και την ποιότητα ζωής του κάθε ατόμου. Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να παρουσίασουμε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, με τα λόγια ενός πραγματικού ατόμου που επέλεξε και ξεκίνησε το πρόγραμμα DNANUTRICOACH® εφαρμοσμένης διατροφογενετικής PREMIUM τον Ιούνιο του 2016.

Το “success story” των προγραμμάτων DNANUTRICOACH®

… Εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια, που τρέχω μεγάλες αποστάσεις, νιώθω σα να ταξιδεύω ένα μεγάλο ταξίδι με πολλούς μικρότερους ενδιάμεσους σταθμούς…Η γνώση και η πληροφορία, λοιπόν, είναι σύγχρονες υπερδυνάμεις και σύμμαχοι κάθε προσπάθειας (αθλητικής και μη)…Η επιστημονική προσέγγιση αποτελεί τον ιδανικό σύμβουλο για κάθε προσπάθεια. Έτσι διάλεξα προπονητικό team, έτσι αποφάσισα να αναζητήσω και διατροφικές συμβουλές και καθοδήγηση, πέρα από μια απλή διατροφή ή δίαιτα. …απευθύνθηκα στο DNANUTRICOACH.

…Πριν βγουν τα αποτελέσματα, θορυβημένος και από μια γενική εξέταση αίματος που έδωσε μερικές τιμές ανεβασμένες, κάθισα και κατέγραψα (εντίμως) μια ολόκληρη εβδομάδα τη διατροφή μου, τις προπονήσεις μου και τις διακυμάνσεις στη διάθεσή μου…Από την πρώτη στιγμή που πήρα την ανάλυση των γενετικών αποτελεσμάτων (σαν καλό «σπασικλάκι» που είμαι σε κάτι τέτοια) είχα ξεκινήσει να ενσωματώνω κάποια στοιχεία στην καθημερινότητά μου, αλλά κατά τη διάρκεια του Skype call οι κατευθύνσεις έγιναν πιο συγκεκριμένες. Πιο συγκεκριμένες, αλλά όχι απότομες. Οι αλλαγές θέλουν μέτρο και καθόλου βιασύνη. Ο οργανισμός δεν πρέπει να σοκαριστεί, αλλά να περάσει ήπια στη νέα κατάσταση. Σαν ένα πρώτο ανακοινώσιμο συμπέρασμα, που οι περισσότεροι δρομείς θα καταλάβουν, μπορώ να σας πω ότι υποσιτιζόμουν(!). Ο φόβος που διακατέχει όσους τρέχουν είναι να μην πάρουν βάρος. Φόβος εύλογος, αλλά και προβληματικός γιατί συχνά οδηγεί στις υπερβολές. Τέτοιες έκανα κι εγώ… Έχω ενέργεια και «καύσιμα» πια. Παράλληλα, όλη αυτή η διαδικασία με έκανε να αποκτήσω επίγνωση για το σώμα και τον οργανισμό μου καθώς με έβαλε να παρατηρώ καθημερινά τι μου συμβαίνει. Όσα δεν παρατηρούσα εγώ, ήρθαν τα γονίδιά μου να μου τα επισημάνουν …Όσοι με γνωρίζουν ίσως θυμούνται έναν σοβαρό τραυματισμό που με ταλαιπώρησε ολόκληρο σχεδόν το 2014. Πιο συγκεκριμένα, πέρασα το σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών. Είχα εκτεταμένο οστικό οίδημα στην ευρύτερη περιοχή της λεκάνης και αναγκάστηκα να σταματήσω το τρέξιμο για τρεις ολόκληρους μήνες.

..Τέσσερις μήνες και λέω να επιχειρήσω μια σύντομη αναφορά στις αλλαγές που βίωσα από τότε μέχρι και σήμερα στην καθημερινότητα και την προπόνησή μου, δηλώνοντας εξαρχής τον ενθουσιασμό μου για την αποδοτικότητα του προγράμματος.(1) Διέκοψα τη χρήση κάθε συμπληρώματος διατροφής …(2) Ξεκίνησα να τρέφομαι με βάση την ανάλυση του DNA μου, αυξάνοντας μάλιστα την ποσότητα φαγητού που είχα συνηθίσει…(3) ..είχα πάντοτε στο πλευρό μου τους ανθρώπους του DNANUTRICOACH® για κάθε απορία, ερώτηση ή διευκρίνιση – ένα είδος life coaching, δηλαδή αλλά με πιο «γενετική» κατεύθυνση…(4) Στον τρίτο μήνα της διαδρομής παρατήρησα ότι είχα σταματήσει να νιώθω τις μικροενοχλήσεις του πιο σοβαρού τραυματισμού…απλώς εφαρμόζοντας τις εξατομικευμένες οδηγίες του DNANUTRICOACH®

Η επιβεβαίωση

Για όλους εμάς στο DNANUTRICOACH®, η ιστορία του Γιώργου Μυζάλη αποτελεί αναμφισβήτητο success story που επιβεβαιώνει πώς όταν η επιστήμη εφαρμοστεί με ακρίβεια μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή του ατόμου. Είμαστε λοιπόν περήφανοι να επιβεβαιώσουμε μία ακόμα φορά ότι οι επιτυχημένες ιστορίες της εφαρμοσμένης διατροφογενετικής ΔΕΝ αισθάνονται πόνο!

Υ.γ. Ο Γιώργος συνεχίζει και γράφει για την εμπειρία του εδώ.

DNANUTRICOACH

Γράφει η η ομάδα του DNANUTRICOACH®

  • Ρώτησέ μας περισσότερα στο: 2109615860

Κλείσε ένα 30λεπτο, δωρεάν, ενημερωτικό ραντεβού
με τη Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου