Γρηγορίου Λαμπράκη 36, 16674 – Γλυφαδα (+30) 210 9615860
Ομιλία στα Hotel Megatrends by XENIA

Ομιλία στα Hotel Megatrends by XENIA

  • Γράφει η: DNANUTRICOACH
  • 24 Ιανουαρίου 2019

Η έκθεση ΧΕΝΙΑ

Η έκθεση XENIA αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της φιλοξενίας προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο. Στα πλαίσια των καινοτόμων υπηρεσιών και προιόντων που παρουσιάζονται κάθε χρόνο στην έκθεση XENIA, οι ομιλίες HOTEL MEGA TREDNS Talks κατέχουν εξέχοντα ρόλο. Σε έναν χώρο 100τ.μ, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, 60 προσκεκλημένοι ομιλητές αναπτύσσουν τις θέσεις τους αναφορικά με τις επερχόμενες τάσεις αρχιτεκτονικής ,αειφορίας και ευεξίας σε σχέση πάντα με τον τουρισμό.

Με κεντρικό θέμα «Καινοτομία και παράδοση», το Hotel Megatrends by xenia 2019, επέστρεψε δυναμικά και παρουσιάστηκε ακόμη περισσότερο εξελιγμένο, δίνοντας λύσεις αλλά και εμπνέοντας όλο το φάσμα των επισκεπτών της έκθεσης!

Η Δρ.Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη της διοργάνωσης και μίλησε για τη προληπτική γενετική, τη διατροφογενετική και το πώς η παραδοσιακή Μεσογειακή μας διατροφή οφείλει να γίνει τουριστικό ελληνικό προϊόν και να προωθηθεί με προτεραιότητα στο ξενοδοχειακό κλάδο.

Τουρισμός και ευεξία

Στη διοργάνωση 23-25/11/2019, οι ομιλίες είχαν κεντρικό θέμα « Καινοτομία και παράδοση» και περιελάμβαναν ξεχωριστή ενότητα Fitness and Nutrition σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των ξενοδοχειακών μονάδων, δομών και πρωτοβουλιών για την προστιθέμενη αξία που προσφέρουν οι υπηρεσίες αυτές στην τουριστική αγορά.

Η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου ήταν μία από τις προσκεκλημένες ομιλήτριες της διοργάνωσης (ΣOUL TAILORS, Member of Eurotel Group) και παρουσίασε πώς η τεχνολογία του DNA, η διατροφογενετική και η παραδοσιακή Μεσογειακή Διατροφή μπορούν να ενσωματωθούν στις ξενοδοχειακές μονάδες και στις υπηρεσίες τουρισμού, να συμβάλλουν στον Ιατρικό τουρισμό και να αναδείξουν την πολύτιμη Ελληνική διατροφή μας.

Το καινοτόμο μοντέλο των υπηρεσιών DNANUTRICOACH® έρχεται να συνεργαστεί με την ξενοδοχειακή δύναμη της χώρας μας προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ευεξίας βασισμένες σε ερευνητικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αναβάθμιση της τουριστικής υπηρεσίας.

Παρακολούθησε την ομιλία εδώ και τη συζήτηση του πάνελ συμμετεχόντων εδώ.

DNANUTRICOACH

Γράφει η η ομάδα του DNANUTRICOACH®

  • Ρώτησέ μας περισσότερα στο: 2109615860

Κλείσε ένα 30λεπτο, δωρεάν, ενημερωτικό ραντεβού
με τη Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου