Γρηγορίου Λαμπράκη 36, 16674 – Γλυφαδα (+30) 210 9615860
Η Διατροφογενετική συναντά το Emotional therapy 4moms

Η Διατροφογενετική συναντά το Emotional therapy 4moms

  • Γράφει η: DNANUTRICOACH
  • 7 Αυγούστου 2018

Γνωρίζεις το Emotional Therapy 4Moms;
Το Emotional Therapy 4Moms είναι ένα μοναδικό εργαστήριο Μητρικής ενδυνάμωσης στην Αθήνα, έχει δημιουργηθεί από την παιδαγωγό Σοφία Κούκη και προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: Μητρική ενδυνάμωση σε νέες και λιγότερο νέες μητέρες κάθε ηλικίας. Το Emotional Therapy 4Moms οργανώνει συχνά διαδραστικά εργαστήρια και σεμινάρια προωθώντας την ενδυνάμωση των γυναικών και βοηθώντας τες να βελτιωθούν, να εξισορροπήσουν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της μητρότητας και στις αλλαγές που αυτή επιφέρει στη ζωή και στο σώμα τους.

Ημέρα της Μητέρας 2018, διατροφογενετική και το DNANUTRICOACH®
Σε ένα τέτοιο σεμινάριο, που οργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας, τον περασμένο Μάϊο 2018, στο Brunch 4Moms, είχα τη χαρά και την τιμή να είμαι προσκεκλημένη και να μιλήσω για μια άλλου είδους, αλλά εξίσου σημαντική ενδυνάμωση, τη διατροφική ενδυνάμωση. Μητέρες και κόρες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Food Coaching (διατροφική ενδυνάμωση) και τη μέθοδο DNANUTRICOACH® καθώς και για το πώς μπορούν να βοηθηθούν από αυτή.

Για περισσότερες από 2 ώρες, σε ένα μοναδικό χώρο, η μητρική ενδυνάμωση συνάντησε τη διατροφική ενδυνάμωση και μιλήσαμε με αξιόλογες και ανήσυχες, νέες μητέρες που ενδιαφέρονται βαθιά για το πώς μπορούν να ανακάμψουν από την εγκυμοσύνη τους σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, πώς μπορούν να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες και να τις εναρμονίσουν με τα καθήκοντα και τις επιταγές της μητρότητας καθώς καθώς και για το πώς η ποιότητα της διατροφής τους και οι διατροφικές τους συνήθειες επηρεάζουν την υγεία και ευεξία τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη.

Τι προσφέρει η διατροφική ενδυνάμωση της μεθόδου DNANUTRICOACH® στις μητέρες;
Η διατροφική ενδυνάμωση της μεθόδου DNANUTRICOACH® προσφέρει την επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους η διατροφή επηρεάζει το σώμα και την υγεία σου ανάλογα με την περίοδο που διανύεις. καθώς και πρακτικές λύσεις για να τη φροντίσεις όπου και αν είσαι.

Μεταξύ άλλων, εκπαιδεύει τις νέες μητέρες πώς

-να επιλέγουν τα καλύτερα τρόφιμα για εκείνες και την οικογένειά τους χωρίς μεγάλο κόστος,
-να απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά, που χρειάζονται από τις τροφές, χωρίς την ανάγκη συμπληρωμάτων,
-να προλαμβάνουν χωρίς να περιμένουν τα πρώτα συμπτώματα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Emotional Therapy 4Moms για την πρόσκληση και αναγνώριση των επιστημονικών μας προγραμμάτων. Στο επανειδείν λοιπόν!

DNANUTRICOACH

Γράφει η η ομάδα του DNANUTRICOACH®

  • Ρώτησέ μας περισσότερα στο: 2109615860

Κλείσε ένα 30λεπτο, δωρεάν, ενημερωτικό ραντεβού
με τη Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου