Γρηγορίου Λαμπράκη 36, 16674 – Γλυφαδα (+30) 210 9615860
Επιχειρηματική εκδήλωση HEALTH&BIO TEAM DATING στη Βαρκελώνη.

Επιχειρηματική εκδήλωση HEALTH&BIO TEAM DATING στη Βαρκελώνη.

  • Γράφει η: DNANUTRICOACH
  • 8 Δεκεμβρίου 2015

Τί είναι η συνάντηση Health&Bio Team dating;

Στις 3 Δεκεμβρίου 2015, η νεοφυής και νεοσυσταθείσα στη Βαρκελώνη εταρεία μας DNANUTRICOACH® συμμετείχε στην επιχειρηματική εκδήλωση Health&Bio Team Dating που πραγματοποιήθηκε ομοίως στη Βαρκελώνη. Η εκδήλωση συν-διοργανώθηκε από το πρόγραμμα BStartup της Ισπανικής Τράπεζας Banco Sabadell, την Καταλονική Οργάνωση Βιοτεχνολογίας και Ανάπτυξης Biocat, CataloniaBio και το ‘Ιδρυμα Fundació Bosch i Gimpera του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης. Αυτή η καινοτόμος πρωτοβουλία είχε σκοπό να φέρει σε επαφή επιστήμονες, νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του χώρου ώστε να δημιουργήσει μελλοντικές συνεργασίες και αναπτυξιακές δράσεις.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και την πραγματοποίηση περισσότερων από 200 «speed dating», τριαντάλεπτων συνεντεύξεων μεταξύ επιστημόνων και επιχειρηματιών.

Η παρουσία του DNANUTRICOACH®


H Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου, Ιδρύτρια του DNANUTRICOACH®, παρουσίασε τη βασική ιδέα αυτής της πρωτοβουλίας και εξήγησε τις υπάρχουσες ανάγκες της αγοράς, που ενέπνευσαν τη σύσταση και δημιουργία της εταιρείας. Ο σκοπός του DNANUTRICOACH® είναι να μεταφέρει την επιστημονική, διατροφογενετική γνώση και τις σχετικές επιστημονικές εξελίξεις κατευθείαν στο ευρύ κοινό, χωρίς μεσολαβητές, απευθείας από τους ερευνητές και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του DNANUTRICOACH®, που συνδυάζουν την επιστημονική γνώση διατροφογενετικής, τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη μεθοδολογία coaching, απέσπασαν θετικά σχόλια από όλους και αναφέρθηκαν σε όλα τα παρόντα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η ομάδα του DNANUTRICOACH® θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης και όλους όσους μίλησαν για εμάς στο χώρο τους:

DNANUTRICOACH

Γράφει η η ομάδα του DNANUTRICOACH®

  • Ρώτησέ μας περισσότερα στο: 2109615860

Κλείσε ένα 30λεπτο, δωρεάν, ενημερωτικό ραντεβού
με τη Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου